Jag är nu officiellt 20-procentsförfattare! Har börjat jobba 80% på FoU i Sörmland.

(Nej, FoU har inget med militären att göra – Forskning och Utveckling i Sörmland, kommuner i Landsting i samverkan är hela namnet och forskning till förmån för äldre, funktionshindrade och andra grupper inom socialtjänsten bedrivs. Och min uppgift är att kommunicera.)

Har just reviderat min Klyftig-hemsida lite – lite pinsamt med länkar som visar hemsidor som någon annan gjort, eller som går till en tom sida (shit min redaktör Victor har rätt, jag skriver lite lite för ofta). Tyckte också att det var dags att ta bort texten: “Klicka här för pdf-portfolio” som har legat på startsidan sedan jag gjorde hemsidan för snart tre år sedan och som inte går att klicka på … eftersom det inte ligger någon pdf där. Eh, kanske för att nämnda pdf inte riktigt blivit skapad än och troligtvis inte kommer att bli skapad i brådaste rasket heller …

I alla fall måste jag skärpa mig nu och bli så där läbbigt effektiv på sociala medier att alla vill läsa Fabians ängel när den väl kommer ut. Jppie! …

Jippieeeeeee!

Suuhuck! Jag provar igen JIPPIEEEEEEE!

Nä. Det funkade inte, det känns fortfarande inte lockande att bli läbbigt medialt social. Urk, nu ringer det också. Vänta.

Så, nu har jag visst beställt radonmätning av huset. Hoppas jag. Vem vet det kan ha varit en faktisk person från radonmätningsstället nr 1 i Europa, eller så var det någon som passade på att skimma alla mina konton och ta min identitet. Jag vet vilket jag hoppas på. Fast å andra sidan är ju frågan om det skulle innebära att jag blev utan identitet, eller om jag istället fick en mycket bättre … och rätt åt den som får min identitet. Kanske hen siktade på att bli Christina Aguilera eller kungen och fick nöja sig med mig! Ha ha!

Nåväl, det jag skulle komma till var att jag har börjat anstränga mig för att bli medialt översocial. Jag har gjort en ny Fabians Ängel-blogg och kopplat den till Facebook och Linkedin (tydligen!).

Hittills verkar det inte gå så där storartat. Har fått en kommentar, den lyder så här: Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Kanske skulle ta bort den? När jag tänker efter går den nya bloggen faktiskt ungefär lika bra som den här! Fast den är faktiskt väldigt ful min Fabianblogg. Så jag måste nog göra om den på något sätt.

Vi får se.

PS: Som att jag skulle deleta kommentaren! En kommentar är bättre än ingen!