Idag har vi nog inte gjort något, inte vad jag kommer ihåg. Eller jo, vi har badat – jag länge och maken mindre länge. Det var helt underbart, varmt, flytsalt och väldigt vågigt. Jag lyckades till och med nästan surfa med vågorna. I alla fall hoppade jag på och följde med. Började känna mig rätt kaxig och säker på mig själv.

Det är väl knappast någon överraskning vad som hände?
… indragen i våg, omkringkastad, matad med saltvatten, halvdränkt, fylld med sand och utspottad igen. Som vanligt kravlade jag mig bara upp och låtsades som att inget hade hänt, eller att det var meningen och att jag helt enkelt surfar på det sättet. Att jag under hela färden bara höll andan och hoppades att det skulle gå över den här gången med, behöver ju ingen veta. För att låta lite mindre töntig kan jag ju tala om att badvakten satt och ropade varningar i sin lilla megafon lite då och då. Här är bilder på ett par syskon till våra vågor:

Under halva mitt bad funderade jag på varför maken var en sån badkruka och varför han bara stod på stranden. Nu vet jag. Han hade “surfat” och blivit av med sina slipade simglasögon. Fast frågan är väl vad som händer om man redan ser suddigt och tittar under vattnet – jag menar borde det inte jämna ut sig så att det blev skarpt då?

Efter det lämnade maken in cykeln och jag promenerade och fotade allt som kom i min väg och lite till, bland annat det här.
Valkampanj à la Hawaii. Så här går det till:
1. Man står med skyltar bredvid vägen.
2. Man vinkar till alla som kommer förbi.

I morgon är den stora dagen för alla sportfånar. Maken hoppas på regn och jag håller tummarna att det blir lite mindre vågor när han simmar.

Kram